Om os

 Glæden ved at give

Der er en særlig stor glæde forbundet ved at give eller modtage en unik og personlig gave. Derfor er det vores vision at forhandle produkter, hvorpå du kan sætte dit eget helt personlige præg. Det gør vi ved at tilbyde navne-brodering/påsætning på flere af vores varer, blandt andet rangler, nusseklude, bamser, tæpper, sengetøj, rygsække, penalhuse, madkasser og nissehuer. Ja som du kan se er listen er lang, og du er velkommen til selv at udforske vores udvalg af produkter.

 

Kun den bedste service

Vi mener, at god kvalitet og god service går hånd i hånd. Derfor ligger det os meget på sinde, at du som kunde hos Bæklund Design ApS altid har en positiv oplevelse. Vi bestræber os altid på at levere en service i topklasse og pakke og sende dine varer hurtigst muligt til dig. Din vare bliver forsvarligt behandlet med sikker indpakning, og vi samarbejder kun med kompetente transportfirmaer.

Hvis du måtte have spørgsmål, lige fra stort til småt, så er du velkommen til at ringe til os på 22705000 i tidsrummet fra 10.00 - 16.00 på hverdage. Ellers kan du altid sende en e-mail på kontakt@baeklunddesign.dk , som vi forsøger at besvare hurtigst muligt og inden for 2 hverdage.


Website: www.baeklunddesign.dk
Virksomhedens juridiske navn: Bæklund Design Aps
Organisationsform: Aps
CVR: 40984429
Virksomhedsadresse: Lergravvej 5, Asp, 7600 Struer
E-mailadresse: kontakt@baeklunddesign.dk
Telefon: 22705000
Virksomhedens etableringsår: 2019