Om os

Drømmen blev til virkelighed

Drømmen om at starte op som selvstændig blev til virkelighed, da Bæklund Design åbnede tilbage i 2008. Først som butik og sidenhen udelukkende som webshop. På trods af at Bæklund Design har eksisteret i adskillige år, forsøger vi hele tiden at forny vores sortiment med nye spændende produkter ved løbende at holde udkig efter nye leverandører. Hos Bæklund Design er vi kvalitetsbevidste og vi udvælger derfor varer af god kvalitet og godt håndværk.

Kun den bedste service

Vi mener, at god kvalitet og god service går hånd i hånd. Derfor ligger det os meget på sinde, at du som kunde hos Bæklund Design altid har en positiv oplevelse. Vi bestræber os altid på at levere en service i topklasse og pakke og sende dine varer hurtigst muligt til dig. Din vare bliver forsvarligt behandlet med sikker indpakning, og vi samarbejder kun med kompetente transportfirmaer.

Hvis du måtte have spørgsmål, lige fra stort til småt, så er du velkommen til at ringe til os på 22705000 i tidsrummet fra 10.00 - 16.00 på hverdage. Ellers kan du altid sende en e-mail på kontakt@baeklunddesign.dk , som vi forsøger at besvare hurtigst muligt og inden for 24 timer på hverdage.


Website: www.baeklunddesign.dk
Virksomhedens juridiske navn: Bæklund Design
Organisationsform: Personligt ejet
CVR: 16798886
Virksomhedsadresse: Lergravvej 5, Asp, 7600 Struer
E-mailadresse: kontakt@baeklunddesign.dk
Telefon: 22705000
Virksomhedens etableringsår: 2008