Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på baeklunddesign.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Bæklund Design og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra Bæklund Design har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Indehaveren Lillian Bæklund

Den dataansvarlige på baeklunddesign.dk er webmaster  Lillian Bæklund

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret.

Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

Som registreret hos Bæklund Design har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Bæklund Design via e-mail kontakt@baeklunddesign.dk.


Cookies
På baeklunddesign.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig, samt i forbindelse med markedsføring.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på baeklunddesign.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere baeklunddesign.dk.

Certificeret Webshop

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret